Еліна Світоліна отримала орден

Еліна Світоліна отримала орден "За заслуги"

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" України тенісистка Еліна Світоліна отримала орден "За заслуги", який президент країни присвоїв їй минулого року.

Державну нагороду тенісистці вручила глава Харківської обласної адміністрації Юлія Світлична. Про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

"З гордістю за наших спортсменів сьогодні вручила державну нагороду Еліні Світоліній, яка відзначена президентом України за приголомшливі, фантастичні результати. Найкраща в Україні, 5-а у світі, 12 блискучих перемог на найвищих тенісних турнірах. Звичайно ж, ми вболіваємо за Еліну і підтримуємо її. І віримо в її майбутні перемоги", - сказала Юлія Світлична.

Еліна Світоліна у свою чергу підкреслила, що державна нагорода для неї є "неймовірним стимулом рухатися вперед".

"Я дуже вдячна всім, хто був причетний до цього. Державна нагорода дуже багато для мене значить. Коли грає гімн України на честь моєї перемоги, у мене завжди накочуються сльози на очі, тому що це дуже важливо - виступати за свою країну і бути кращою. Дуже зворушливо, що так багато людей за мене вболівають, і багато прапорів України зараз на трибунах", - сказала Світоліна.

Читайте також: Теніс: українка Ястремська вперше потрапила до топ-100 рейтингу WTA

Відео з місця події:

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко нагородив Світоліну Еліну Михайлівну орденом "За заслуги" III ступеня з нагоди Дня Конституції "за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-