Футбол: матч

Футбол: матч "Ворскла" – "Львів" відбудеться на "Львів-Арені"

Укрінформ
Футбольний поєдинок третього туру УПЛ "Ворскла" - "Львів" відбудеться не в Полтаві, а в місті Львів.

Такі зміни в календарі УПЛ відбудуться через реконструкцію стадіону імені Бутовського, який готується до єврокубкової кампанії. Про це повідомляє footballua.tv

Ддля проведення домашніх матчів групового раунду Ліги Європи на домашній арені "Ворсклі" необхідно виконати ряд вимог УЄФА. Зокрема, встановити турнікети, збільшити потужність освітлювальних веж, а також провести певні роботи всередині стадіону. Європейських ревізорів в Полтаві чекають 24-25 липня.

Коментуючи перенесення місця проведення поєдинку, генеральний директор ФК "Львів" Андрій Паньків зазначив, що його команді прийдеться змінити тренувальний процес, але всі з розумінням ставляться до підготовки стадіону "Ворскли", адже від результатів європейської інспекції залежить імідж усієї України.

"Пропозиція була від українського клубу, ми вболіваємо за український футбол і розуміємо, що сьогодні вони готують стадіон, там тривають масштабні роботи. Ми підтримали цю пропозицію. Ми, звичайно, готувалися до виїзного матчу, тренувальний процес відбувався по-іншому. Але ми розуміємо, що це піде на користь українському футболу", - сказав Паньків.

Читайте також: Кубок України з футболу: визначилися всі учасники другого раунду

Таким чином, матч 3 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги "Ворскла" – "Львів" відбудеться 4 серпня на "Арені-Львів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-