Україна цінує підтримку хорватських футболістів - Порошенко

Україна цінує підтримку хорватських футболістів - Порошенко

Укрінформ
Україна високо цінує підтримку хорватських футболістів Домагоя Віди та Огнена Вукоєвича.

Про це йдеться у Twitter Президента Петра Порошенка.

"Історія відносин українців та хорватів сягає корінням у глибину віків. Хорвати як ніхто інший знають, чого вартує підтримка в дні тяжкого протистояння", - написав Глава держави.

Порошенко додав, що слова підтримки Домагоя та Огнена є цінними для українців

"Україна, звичайно, теж готова підтримати справжніх друзів. Слава Україні!",- резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, після перемоги збірної Хорватії над збірною Росії захисник хорватської збірної, екс-захисник київського "Динамо" Домагой Віда, який забив у ворота росіян один гол, а потім реалізував післяматчевий одинадцятиметровий, разом з селекціонером "Динамо" і членом хорватського тренерського штабу Огненом Вукоєвичем записали відеозвернення в роздягальні команди. У ролику хорватський гравець говорить: "Слава Україні, давай, давай!", а Вукоевич додає: "Ця перемога за "Динамо" і за Україну. Хорватія, вперед!".

Пізніше Федерація футболу Хорватії повідомила, що Огнена Вукоєвича звільнено від обов'язків помічника тренера національної команди за рішенням керівництва хорватської федерації і він більше не є членом хорватської делегації на чемпіонаті світу з футболу в Росії.

Читайте також: Під посольством Хорватії у Києві пройшла акція на підтримку Віди та Вукоєвича

ФІФА оштрафувала Вукоєвича за гасло "Слава Україні!" на 15 тисяч доларів і винесла попередження захисникові збірної Хорватії Домагою Віді за неспортивну поведінку.

Президент ФФУ Андрій Павелко заявив, що ФФУ вирішила відшкодувати штраф, накладений на колишнього члена хорватського тренерського штабу Огнєна Вукоєвича та запропонувати йому посаду у ФФУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-