Вукоєвич повертається до київського

Вукоєвич повертається до київського "Динамо"

Укрінформ
Колишній футболіст "Динамо" Огнєн Вукоєвич заявив, що сам заплатить штраф, накладений на нього Міжнародною федерацією футболу, а після закінчення ЧС-2018 повертається до київського клубу.

Про це повідомляє сайт ФК "Динамо".

"Я сам сплачу штраф", - сказав Вукоєвич.

Також він подякував київському клубу за можливість працювати на чемпіонаті світу.

"Мене взагалі не цікавить політика. Я – футбольна людина, мене цікавить тільки спорт. Хотів би подякувати "Динамо" та Ігорю Суркісу, оскільки він мене відпустив на чемпіонат світу зі збірною Хорватії незважаючи на те, що у мене чинний контракт із клубом. Після ЧС-2018 я повертаюся до "Динамо", у мене буде багато роботи, оскільки відкрилося трансферне вікно. На нас чекає Суперкубок із "Шахтарем", - cказав Вукоєвич.

Як повідомляв Укрінформ, в після перемоги збірної Хорватії над збірною Росії захисник хорватської збірної, екс-захисник київського "Динамо" Домагой Віда, який забив у ворота росіян один гол, а потім реалізував післяматчевий одинадцятиметровий, разом з селекціонером "Динамо" і членом хорватського тренерського штабу Огненом Вукоєвичем записали відеозвернення в роздягальні команди. У ролику хорватський гравець говорить: "Слава Україні, давай, давай!", а Вукоевич додає: "Ця перемога за "Динамо" і за Україну. Хорватія, вперед!".

Читайте також: ФФУ компенсує штраф Вукоєвичу і пропонує йому посаду

Пізніше Федерація футболу Хорватії повідомила, що Огнена Вукоєвича звільнено від обов'язків помічника тренера національної команди за рішенням керівництва хорватської федерації і він більше не є членом хорватської делегації на чемпіонаті світу з футболу в Росії.

ФІФА оштрафувала Вукоєвича за гасло "Слава Україні!" на 15 тисяч доларів і винесла попередження захисникові збірної Хорватії Домагою Віді за неспортивну поведінку.

Президент ФФУ Андрій Павелко заявив, що ФФУ вирішила відшкодувати штраф, накладений на колишнього члена хорватського тренерського штабу Огнєна Вукоєвича та запропонувати йому посаду у ФФУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-