Вукоєвича виключили з хорватської делегації за

Вукоєвича виключили з хорватської делегації за "Славу Україні!" на ЧС-2018

Укрінформ
Федерація футболу Хорватії офіційно заявила про припинення виконання Огнєном Вукоєвичем його функцій у збірній Хорватії та виключення його зі складу делегації в Росії.

Про це повідомляється на порталі організації.

Федерація футболу Хорватії повідомляє громадськість про те, що Огнєн Вукоєвич звільнений від обов'язків помічника тренера національної команди за рішенням керівництва хорватської федерації. Він більше не є членом Хорватської делегації на чемпіонаті світу з футболу в Росії», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що Федерація футболу Хорватії вибачається перед російською громадськістю за «спірний відеоролик» після чвертьфіналу Кубка світу, у зв'язку з яким ФІФА було вжито дисциплінарних заходів - винесено попередження Домагою Віде.

Читайте також: ФФУ відреагувала на скандал навколо ролика в підтримку України

Нагадаємо, в ніч на 8 липня після перемоги над збірною Росії екс-захисник київського "Динамо" Домагой Віда, який забив у ворота росіян один гол, а потім реалізував післяматчевий одинадцятиметровий, разом з селекціонером "Динамо" і членом хорватського тренерського штабу Огнєном Вукоєвичем записали відеозвернення у роздягальні команди. У ролику хорватський гравець говорить: «Слава Україні, давай, давай!», а Вукоєвич додає: «Ця перемога за "Динамо" і за Україну. Хорватія, вперед!».

Відео викликало хвилю обурення в російських медіа та соцмережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-