Баскетбол: Україна програла у Києві Латвії, але продовжить відбір на чемпіонат світу

Баскетбол: Україна програла у Києві Латвії, але продовжить відбір на чемпіонат світу

Укрінформ
Баскетболісти національної збірної України поступилися на власному паркеті команді Лвтвії у заключному, 6-у турі першого групового етапу відбору (квартет В) чемпіонату світу-2019.

Рахунок зустрічі, що завершилася 1 липня на майданчику київського Палацу спорту, - 71:93 (12:16, 22:25, 18:32, 19:20), повідомляє Укрінформ.

Найбільш результативними гравцями поєдинку були: В'ячеслав Кравцов (15 очок) - в нашій збірній; Яніс Стрєльнієкс (26) - у гостей.

Нагадаємо, у лютому підопічні Євгена Мурзіна зуміли перемогти латвійців у Ризі - 82:68.

Сьогодні у группі В також пройде остання гра першого етапу, в якій Туреччина приймає Швецію.   

Становище команд у квартеті на цю годину: Латвія - 10 очок (після 6-ти ігор), Україна - 9 (6), Туреччина - 8 (5), Швеція - 6 (5).

До наступного раунду відбору з кожної групи виходять три кращі збірні з чотирьох, причому з урахуванням очок у матчах між собою. Представники "української" групи В - Латвія, Україна та Туреччина (шведи вже шансів не мають) зіллються з трьома кращими колективами квартету А, до якого входять Іспанія, Словенія, Чорногорія та Білорусь.

Читайте також: Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 обіграла Польщу та Швецію і вийшла на Євро

Безпосередньо до фінальної частини чемпіонату світу-2019 (Китай, серпень-вересень) вийдуть по три кращі команди з кожного секстету другого відбіркового раунду.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-