За 100 днів стартують ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри

За 100 днів стартують ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри

Укрінформ
Лише 100 днів залишається до початку найголовнішого спортивного старту чотириріччя в кар’єрі юних олімпійців планети - ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор (ЮОІ), які з 6 по 18 жовтня прийматиме Буенос-Айрес.

На Іграх-2018 в Аргентині змагатимуться 3998 юних атлетів - 1999 хлопців та 1999 дівчат - з 206-ти країн віком 15-18 років, які розіграють 241 комплект нагород у 32-х видах спорту, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"Нині юні спортсмени продовжують боротьбу за заповітні перепустки до олімпійському Буенос-Айреса. Ліцензійний відбір триватиме до 31 серпня. На цей день почесне право представляти рідну країну на престижному спортивному вже здобули 26 українців у 13-ти видах спорту - бадмінтоні, баскетболі, боксі, вільній боротьбі, важкій атлетиці, веслуванні академічному та на байдарках і каное, художній гімнастиці, спортивній акробатиці, спортивній гімнастиці, стрільбі кульовій, стрільбі з лука та тхеквондо", - зазначили у прес-службі.

Читайте також: Українські гімнасти здобули максимальну квоту на Юнацькі Олімпійські ігри-2018

Активно підтримувати наших атлетів на шляху до олімпійського Буенос-Айреса продовжує Юний лідер змін ЮОІ-2018 від України: чемпіонка ІІ ЮОІ у Нанкіні-2014, срібний призер чемпіонату світу-2017 зі стрибків у висоту Юлія Левченко. Вона зустрілася з медалістами минулорічних ЮОІ та майбутніми учасниками Буенос-Айресу-2018 й в дружній компанії з юними атлетами і провела Олімпійський день для дітей соціально незахищених категорій у літньому таборі під Києвом.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-