Українські гімнасти здобули максимальну квоту на Юнацькі Олімпійські ігри-2018

Українські гімнасти здобули максимальну квоту на Юнацькі Олімпійські ігри-2018

Укрінформ
У Баку пройшов відбірковий турнір зі спортивної гімнастики, на якому юні олімпійці розіграли  перепустки на ІІІ літні Юнацькі Олімпійські ігри (ЮОІ) 2018 року в Буенос-Айресі (Аргентина).

У столиці Азербайджану українська команда здобула максимальну квоту на Ігри, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

Нашу країну представили чотири учасники - Назар Чепурний, Анастасія Бачинська, Софія Дикальчук та Володимир Постой. Для здобуття "квитків" до олімпійського Буенос-Айреса дівчатам необхідно було у багатоборстві потрапити до ТОП-17, а хлопцям - у ТОП-16. Українські гімнасти зуміли вибороти максимальну квоту - 2 ліцензії", - зазначили у прес-службі 

Першим заповітну перепустку виграв Назар Чепурний, який фінішував з дванадцятим результатом. Вдалу ходу продовжила Анастасія Бачинська, яка не залишила жодних шансів суперницям. Вона не лише показала свій найкращий результат на міжнародній арені (54,299 бала), а й упевнено записала себе до числа фавориток на ЮОІ. Українка посіла 1 місце.

Читайте також: Україна виборола 5 медалей на чемпіонаті Європи з художньої гімнастики

Нагадаємо, ІІІ Юнацькі Олімпійські ігри відбудуться з 6 по 18 жовтня. За перемогу змагатимуться 3998 юних спортсменів з 206-х країн світу. Нині право виступати у  Буенос-Айресі вже здобули 26 українських спортсменів у 13-ти видах спорту. 

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-