Михайлюк: Це благословення стати частиною

Михайлюк: Це благословення стати частиною "Лейкерс" у НБА

Укрінформ
21-річний захисник збірної України з баскетболу Святослав Михайлюк прокоментував своє обрання на драфті НБА-2018 клубом "Лос-Анджелес Лейкерс".

Святослав Михайлюк, зокрема, зазначив, що стати частиною клубу з величезною історією в НБА для нього "не інакше, як благословення".  

"Я відчуваю, що це благословення стати частиною такої команди, як "Лейкерс", стати частиною НБА. З усією історією "Лейкерс", стати частиною їхньої команди неможливо сприймати не інакше, як благословення", - цитує Михайлюка XSPORT

Генеральний менеджер "Лейкерс" Роб Пелінка так висловився про новачків своєї команди Моріца Вагнера та Святослава Михайлюка: "З цими двома гравцями ми додали точних шутерів і хлопців, які розуміють, як дійсно потрібно грати. Михайлюк є дійсно одним із кращих нокаут-шутерів, які у нас були".

Читайте також: Українських баскетболістів Санона і Михайлюка обрали на драфті НБА

Нагадаємо, на ярмарку баскетбольних талантів, який відбувся в ніч на 22 червня у Нью-Йорку, відразу двоє українських баскетболістів були обрані клубами НБА. Вихованець баскетбольного клубу "Дніпро" Іссуф Санон був обраний "Вашингтоном" під 44 номером, а Los Angeles Lakers обрали вихованця "Черкаських Мавп" Святослава Михайлюка – 47. 

Фото: Lakers.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-