Українських баскетболістів Санона і Михайлюка обрали на драфті НБА

Українських баскетболістів Санона і Михайлюка обрали на драфті НБА

Укрінформ
На ярмарку баскетбольних талантів, який відбувся в ніч на 22 червня у Нью-Йорку, відразу двоє українських баскетболістів були обрані клубами НБА.

Вихованець баскетбольного клубу "Дніпро" Іссуф Санон був обраний "Вашингтоном" і гратиме під 44 номером, а Los Angeles Lakers обрали вихованця "Черкаських Мавп" Святослава Михайлюка – 47. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Нагадаємо, 21-річний гравець збірної України з баскетболу Святослав Михайлюк 4 роки тому перебрався з "Черкаських Мавп" до "Канзасу". У минулому сезоні NCAA він дійшов до March Madness і проводив на паркеті у середньому 34 хвилини. За цей час захисник здобував 14,6 очок, 3,9 підбирання та 2,7 передачі.  

18-річний Іссуф Санон лише нинішнього сезону перейшов до словенської "Олімпії" з "Дніпра". У складі клубу український баскетболіст здобував 6 очок у середньому за матч та 2,7 підбирання. Минулого літа Санон був лідером збірної України (U-18), а зараз має хороші шанси підписати контракт із клубом НБА "Лейкерс".

Читайте також: Баскетбол: перегляд Михайлюка в "Голден Стейт Ворріорз" пройшов відмінно

Під першим номером драфту НБА-2018 було обрано Деандре Ейтона. Він дістався "Фініксу", за який виступає український баскетболіст Олексій Лень

На фото: С.Михайлюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-