Баскетбол: перегляд Михайлюка в

Баскетбол: перегляд Михайлюка в "Голден Стейт Ворріорз" пройшов відмінно

Укрінформ
Атакуючий захисник "Канзас Джейхоукс" баскетболіст збірної України Святослав Михайлюк поділився враженнями від проходження перегляду в "Голден Стейт Ворріорз" перед драфтом НБА.

Святослав Михайлюк, зокрема, зазначив, що перегляд у "Голден Стейт" пройшов відмінно і для нього було б честю грати в клубі, який є чинним чемпіоном НБА.

"Перегляд у "Голден Стейт" пройшов відмінно. Я вважаю, що добре попрацював, показав свої сильні сторони. Вважаю, що я непогано розвивався за останні два роки, коли став виконувати більш важливу роль в "Канзасі". Я став більш командним гравцем і водночас покращився в індивідуальному плані. Я став не просто шутером, а й почав робити внесок в інші аспекти гри.

Для мене буде честю грати в команді "Голден Стейт", яка є чинним чемпіоном НБА, однією з кращих у лізі. Тут виступають прекрасні гравці, так що я б дуже хотів стати частиною "Ворріорз". "Голден Стейт" проводить відмінну роботу на драфті, набуваючи піки в кінці першого або в другому раунді. У минулому році вони отримали Джордана Белла. "Ворріорз" знають свою справу. Я думаю, що вони розуміють, які гравці їм потрібні.

Читайте також: Баскетбол: українця Михайлюка перегляне клуб НБА "Мемфіс"

Якщо я потраплю до "Голден Стейт", то виконуватиму всі вимоги тренера. Тут уже виступають суперзірки, але я постараюся додати команді енергії при виході на майданчик і жорстко діятиму в кожній ігровій ситуації. Як я вже говорив, постараюся робити внесок в різних аспектах, зокрема на оборонному кінці майданчика, хоча роль шутера - це моя основна сильна сторона. Ніколи не можна передбачити, що трапиться на драфті. Тобі можуть прогнозувати 50-й пік, але в підсумку виберуть під 30-м, так що нічого конкретно про свої шанси сказати не можу. У мене вже було 16 преддрафтових переглядів. Це досить багато", - цитує Михайлюка basket.com.ua

Фото: ФБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-