Бокс: Беринчик, Скороход та Чухаджян провели відкрите тренування

Бокс: Беринчик, Скороход та Чухаджян провели відкрите тренування

Відео
Укрінформ
Денис Беринчик, Карен Чухаджян та Станіслав Скороход провели відкрите тренування напередодні великого вечору боксу Sparta Boxing Promotions, який відбудеться 23 червня в київському Палаці спорту.

Відкрите тренування учасники вечора боксу в Києві провели в столичному торговому центрі "Гулівер". Про це повідомляє XSPORT

23 червня головна крита арена столиці України прийме великомасштабний турнір за участю відомих українських боксерів. Головною подією вечора стане 10-раундовий рейтинговий поєдинок срібного призера чемпіонату світу та Олімпійських ігор серед любителів Дениса Беринчика (8-0, 5 КО) з колумбійським боксером Хосе Луїсом Прієто (26-4, 17 КО).

Відео тренування українських боксерів:

29-річний нокаутер зі Славутича Станіслав Скороход (17-1, 14 КО) побореться за перший у професійній кар'єрі міжнародний титул - інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в середній вазі (до 72,6 кг).

Читайте також: Денис Беринчик: Із колумбійцем Прієто боксуватиму другим номером

Перший захист титулу чемпіона світу за версією WBO серед молоді в напівсередній категорії (до 66,7 кг) проведе талановитий 22-річний киянин Карен Чухаджян (11-1, 5 КО).

Фото: SBP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-