Денис Беринчик: Із колумбійцем Прієто потрібно боксувати другим номером

Денис Беринчик: Із колумбійцем Прієто потрібно боксувати другим номером

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBO Oriental в легкій вазі український боксер Денис Беринчик поділився очікуваннями від поєдинку з колумбійцем Хосе Луїсом Прієто, який відбудеться 23 червня в київському Палаці спорту.

Денис Беринчик, зокрема, зазначив, що готувався до поєдинку понад два місяці й з нетерпінням чекає на нього.

"Я думаю, що у мене багато помилок, і мені потрібно їх викорінювати з мого стилю. Завжди є над чим працювати, намагатися бути ще краще. Мотивація ніколи не відпадає, в топ-15 слабких немає. Важко не завоювати вершину, а утримати її.

Колумбієць - хлопець з великим коефіцієнтом нокаутів, панчер. Битиметься, кусатиметься, нам буде боляче, але всі будуть задоволені. З таким боксером потрібно боксувати другим номером, витягати його на себе і зривати його з ударної дистанції. Потрібно не давати йому розвивати атаку, випереджати його і зустрічати. Готувався два місяці, а то й більше, хочеться увірватися в бій і надавати колумбійцю", - сказав Беринчик в інтерв’ю XPORT.

Читайте також: Беринчик і Малиновський візьмуть участь у великому вечорі боксу в Києві

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, 23 червня головна крита арена столиці України прийме великомасштабний турнір за участю відомих українських боксерів. Головною подією вечора стане 10-раундовий рейтинговий поєдинок срібного призера чемпіонату світу та Олімпійських ігор серед любителів Дениса Беринчика (8-0, 5 КО) з колумбійським боксером Хосе Луїсом Прієто (26-4, 17 КО).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-