Беринчик і Малиновський візьмуть участь у великому вечорі боксу в Києві

Беринчик і Малиновський візьмуть участь у великому вечорі боксу в Києві

Укрінформ
Великий бокс після тривалої перерви повертається в київський Палац спорту.

Суботнім вечором, 23 червня головна крита арена столиці України прийме великомасштабний турнір за участю відомих українських боксерів. Про це повідомляє офіційний сайт організатора події промоутерської компаній Sparta Boxing Promotions.

Головною подією вечора стане 10-раундовий рейтинговий поєдинок срібного призера чемпіонату світу та Олімпійських ігор серед любителів Дениса Беринчика (8-0, 5 КО). Попередній бій в грудні минулого року приніс боксеру перший титул на профірингу - чемпіонський пояс за версією WBO Oriental в легкій вазі (до 61,2 кг).

Володар титулу чемпіона Європи WBO в напівлегкій вазі (до 57,2 кг) Олег Малиновський (22-0, 6 КО), що знаходиться в безпосередній близькості від бою за титул чемпіона світу, виступить в 8-раундовому рейтинговому поєдинку. Останній успішний захист боксер записав на свій рахунок в грудні, нокаутувавши в першому раунді угорця Давида Берну.

Перший захист титулу чемпіона світу за версією WBO серед молоді в напівсередній категорії (до 66,7 кг) проведе талановитий 22-річний киянин Карен Чухаджян (11-1, 5 КО).

29-річний нокаутер зі Славутича Станіслав Скороход (17-1, 14 КО) побореться за перший у професійній кар'єрі міжнародний титул - інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в середній вазі (до 72,6 кг).

8-раундові поєдинки в рамках вечора проведуть 21-річний броварчанин Арам Фаніян (12-0, 1 КО) і 23-річний маріуполець Андрій Великовський (11-2, 6 КО), що представляють Sparta Boxing Promotions.

Читайте також: Денис Беринчик: Із задоволенням провів би бій в ММА

Відкриватиме великий вечір боксу в Києві профдебютант і потенційний новачок SPB Влад Танцюра, який проведе 4-раундовий просмотровий поєдинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-