Футболісти київського

Футболісти київського "Динамо" вийшли з відпустки

Укрінформ
Другого робочого дня тижня, 19 червня, завершилася відпустка у гравців першої команди футбольного клубу "Динамо" (Київ).

Підготовка до початку сезону для футболістів традиційно розпочалася з повного медичного огляду, який динамівці кожні півроку проходять у столичній клініці "Борис" на Позняках, повідомляє прес-служба киян. 

"Першими медичний центр відвідали молоді гравці Євген Смирний, Назарій Русин, Володимир Маханьков, Ахмед Алібеков, Олександр Андрієвський, який повернувся з оренди в "Зорі", і Богдан Михайличенко, який відновлюється після травми, а також більш досвідчені Максим Коваль, Артур Рудько, Владислав Калитвинцев, Віктор Циганков, Віталій Миколенко та Дмитро Хльобас", - зазначається у повідомленні.

Завтра медичне обстеження чекає ще на сімох гравців "Динамо", які теж із самого ранку відвідають клініку "Борис". Це Денис Бойко, Георгій Бущан, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Микола Морозюк, Папа Гуйє та Володимир Шепелєв. Легіонери, які задіяні у складі своїх національних збірних, разом з капітаном команди Сергієм Сидорчуком пройдуть медобстеження пізніше, безпосередньо перед вильотом на навчально-тренувальний збір до Австрії.

Читайте також: Віктор Циганков - кращий футболіст київського "Динамо" сезону-2017/2018

Що стосується новачка "Динамо" бразильця Че Че, то він пройшов медобстеження під час підписання контракту, тому необхідності у повторних медичних заходах немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-