Кривцов про відновлення: У гомілкостопі ще є больові відчуття

Кривцов про відновлення: У гомілкостопі ще є больові відчуття

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" і збірної України Сергій Кривцов розповів про стан відновлення після травми, через яку він пропустив частину сезону.

Сергій Кривцов, зокрема, зазначив, що коліно вже не турбує, а ось в гомілкостопі ще є больові відчуття.

"Коліно не турбує взагалі, а ось у гомілкостопі ще є больові відчуття. Упевнений, з часом вони пройдуть і все буде в порядку. Виконую спеціальні вправи в тренажерному залі, а також граю з друзями в пляжний волейбол, потроху набираю форму і готуюся до зборів.

Щодо минулого сезону. Головне - ми завоювали всі трофеї на внутрішній арені, другий рік поспіль вибороли золоті медалі чемпіонату. Звичайно, окремо відзначу Лігу чемпіонів, вихід у плей-офф і матчі з найсильнішими командами Європи. У новому сезоні ми також повинні ставити перед собою завдання подолати груповий етап як мінімум", - цитує Кривцова прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Захисник "Шахтаря" Кривцов пропустить кілька тижнів

Нагадаємо, у лютому Кривцов дебютував у нинішній Лізі чемпіонів УЄФА в матчі 1/8 фіналу проти італійської "Роми" (2:1), проте не зумів дограти поєдинок до кінця. Футболіст травмував гомілкостоп на останніх хвилинах першого тайму в боротьбі з Едіном Джеко.

Фото: champions.football.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-