Баскетбол: чоловіча збірна України провела відкрите тренування у Пущі-Водиці

Баскетбол: чоловіча збірна України провела відкрите тренування у Пущі-Водиці

Укрінформ
Чоловіча баскетбольна збірна України готується до чергових матчів відбору на чемпіонат світу з Туреччиною (28 червня, Анкара) і Латвією (1 липня, Київ).

У четвер підопічні Євгена Мурзіна провели на майданчику київського спорткомлексу у Пущі-Водиці відкрите тренування, повідомляє прес-служба ФБУ.  

"Тренувалися дванадцять гравців: В’ячеслав Кравцов (капітан), Павло Крутоус, Артем Пустовий, Ігор Зайцев, Денис Лукашов, Олександр Бєліков,  В’ячеслав Петров, Олександр Рябчук, В’ячеслав Бобров, Максим Пустозвонов, Олександр Мішула, Володимир Конєв. Ще троє виконавців підсилять збірну найближчим часом. Олександр Липовий щойно закінчив чемпіонат Греції, у Сергія Гладиря ще триває чемпіонат Франції, а натуралізований  американець Пух Джеттер прибуде у тренувальний табір на виїздний спаринг з Ізраїлем наступного вікенду. Перший контрольний поєдинок збірна України зіграє також на виїзді з чехами вже найближчої суботи, 16 червня", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Баскетбол: збірна України (U-20) обіграла білорусів у контрольному поєдинку

Абсолютно усі гравці прибули у розташування збірної України у доброму настрої і горять бажанням залишити нашу команду на першому рядку турнірної таблиці у групі "В". 

Становище команд у відбірковій групі ЧС: Україна - 7 очок, Туреччина - 6, Латвія - 6, Швеція - 5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-