Баскетбол: збірна України (U-20) обіграла білорусів у контрольному поєдинку

Баскетбол: збірна України (U-20) обіграла білорусів у контрольному поєдинку

Укрінформ
Чоловіча збірна України (U-20) з баскетболу з перемоги розпочала ігрову сесію підготовки до чемпіонату Європи у дивізіоні А.

12 червня у Києві чоловіча збірна України (U-20) виграла товариський матч зі своїми білоруськими однолітками з рахунком 70:64 (18:17, 19:12, 17:22, 16:13). Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Найрезультативнішим гравцем матчу став Владислав Близнюк зі збірної Білорусі – 20 очок. В активі українця Михайла Ягодіна – 15 очок, 9 підбирань.

Головний тренер молодіжної чоловічої збірної України (U-20) Вадим Пудзирей так прокоментував виступ підопічних: "Важкий матч: коли хлопці виконували установку на гру і доводили вимоги тренерського штабу до логічного завершення, а це вільні атаки, коли гравці йдуть у прохід, приймають вірні рішення, тоді гра нам давалася. А коли ми трохи загрузли, а бігти ще не можемо через значний обсяг навантажень, суперник нас карав. Отже гра була в’язкою".

14 червня суперники зіграють у Києві другий матч, а 13 червня у межах міжнародного турніру в СК Меридіан зустрінуться молодіжні збірні Туреччини та Білорусі.

Читайте також: Баскетбол: молодіжна збірна України запрошує на матч з Білоруссю

Нагадаємо, чемпіонат Європи (U-20) відбудеться з 14 по 22 липня у німецькому Хемніці. Збірна України розпочне виступи 14 липня матчем з іспанськими однолітками. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-