Баскетбол: молодіжна збірна України запрошує на матч з Білоруссю

Баскетбол: молодіжна збірна України запрошує на матч з Білоруссю

Укрінформ
Сьогодні молодіжна збірна України проведе перший товариський матч проти збірної Білорусі.

Баскетбольний поєдинок із білорусами відбудеться 12 червня у СК "Меридіан" і розпочнеться о 18.00. Вхід вільний. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Товариський матч Україна – Білорусь відбудеться в рамках підготовки до чемпіонату Європи, який стартує 14 липня у німецькому Хемніці.

Таким чином, кияни та гості столиці мають можливість побачити молодіжну збірну України з баскетболу на чолі з Вадимом Пудзиреєм, яка захищатиме честь країни на європейській першості.

Читайте також: Баскетбол: українця Михайлюка перегляне клуб НБА "Мемфіс"

Нагадаємо, перші навчально-тренувальні збори молодіжної чоловічої збірної України (U-20) у кількості 14 виконавців тривали в київській Пущі-Водиці до 10-го червня. Перед чемпіонатом Європи команда збереться у Пущі Водиці ще двічі. Збори межуватимуться контрольними іграми на міжнародних турнірах. Чемпіонат Європи (U-20) відбудеться з 14 по 22 липня у німецькому Хемніці (з 1953 по 1990 роки мав назву Карл-Маркс-Штадт). Збірна України розпочне виступи 14 липня матчем з іспанськими однолітками. Також у групі В – збірні Хорватії та Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-