Леся Цуренко: Вирушу до Бірмінгема, а потім гратиму Істборн і Вімблдон

Леся Цуренко: Вирушу до Бірмінгема, а потім гратиму Істборн і Вімблдон

Укрінформ
Друга "ракетка" України тенісистка Леся Цуренко поділилася враженнями від виступу на Відкритому чемпіонаті Франції Ролан Гаррос, в якому дійшла до четвертого раунду.

Леся Цуренко, зокрема, зазначила, що вже мала таке досягнення раніше, але саме для Ролан Гаррос у Парижі – це відмінний результат через не улюблене нею покриття.

"У мене вже був такий результат на US Open. Але я завжди говорила, що на Ролан Гаррос моє найбільш не улюблене покриття. Тому четверте коло - це відмінний результат, я дуже рада, дійсно", - цитує Цуренко БТУ.

Також українська тенісистка прокоментувала дострокове завершення боротьби в матчі третього кола проти третьої "ракетки" світу Гарбінє Мугуруси через пошкодження та розповіла про найближчі плани.

"Можна було і продовжити гру, але тоді відновлення могло б закінчитися не за 6 днів, а через 2-3 тижні. Був різкий біль в лівій нозі. Це місце неможливо було перетягнути, це спробували зробити, але цього було недостатньо, неможливо навіть дістати цей м'яз. Мені допомогло трохи буквально на хвилину, а потім знову стало боліти.

Зараз дуже добре себе почуваю морально, ментально, тепер наберу фізичну форму. Зараз можу робити більше, ніж кілька днів тому. Вже стартував трав'яний сезон, який не дуже довгий. Перший тиждень на траві я пропускаю. Якщо все буде добре, як я планую, то вирушу до Бірмінгема, а потім гратиму Істборн і Вімблдон", - сказала Цуренко.

Читайте також: Українська тенісистка Цуренко пропустить перший тиждень трав’яного сезону

Зазначимо, що Леся Цуренко піднялася на 34-е місце в оновленому 11 червня рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Фото: trust.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-