Міністерство молоді та спорту впорядкувало проведення спортивних змагань та зборів

Міністерство молоді та спорту впорядкувало проведення спортивних змагань та зборів

Укрінформ
Новий документ спрощує підходи до проведення заходів.

Президент Федерації легкої атлетики України, перший заступник Міністра молоді та спорту Ігор Гоцул з робочим візитом відвідав Івано-Франківськ. Під час зустрічі зі спортивним активом області він доповів громаді про наказ Мінмолодьспорту № 617 «Про затвердження Положення про порядок організації і проведення офіційних спортивних змагань і навчально-тренувальних зборів та порядок матеріального забезпечення їх учасників». Він регулює організацію проведення змагань на всіх рівнях, від місцевого до загальноукраїнського. Про це повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.  

«Це насправді історичний документ, який Міністерство готувало майже вісім років. Працювали із Міністерством фінансів та іншими органами, для того, щоб впорядкувати всі правила і норми проведення змагань, які до цього часу були розрізненими. Документ спрощує підходи до проведення заходів і надає змогу колегам ефективніше працювати і реагувати на виклики часу. Він розширює можливості, дає відповіді на багато питань, які раніше треба було доводити юристам, зокрема щодо фінансування», - розповів Ігор Гоцул.

Читайте також: Роман Греба, заступник міністра освіти і науки України

Також Ігор Гоцул розповів спортивним фахівцям про поточну діяльність Міністерства у сфері розвитку фізичної культури і спорту, співпрацю із регіонами у відновленні спортивної інфраструктури, а також відповів на запитання учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-