Мурзін: українські баскетболісти проведуть спаринги з чехами та ізраїльтянами

Мурзін: українські баскетболісти проведуть спаринги з чехами та ізраїльтянами

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з баскетболу Євген Мурзін прокоментував початок підготовчого збору національної команди до матчів третього вікна кваліфікаційного турніру на чемпіонат світу-2019.

Євген Мурзін, зокрема, зазначив, що команда налаштована закріпитися на першому місці в підгрупі та розповів про план підготовки, який передбачає товариські матчі з чехами та ізраїльтянами.

"Зараз ми посідаємо перше місце в підгрупі, хотілося б на ньому закріпитися. Тому що набрані зараз очки враховуватимуться при подальшому розподілі. Кожна перемога важлива. Радикальних змін в складі не буде. Найголовніше - зібрати всіх, в хорошій формі, без травм і добре підготуватися. Зіграємо товариський матч з чехами, подивимося, в якому стані перебуваємо. Після того проведемо мікроцикл у Києві, попрацюємо над помилками, поїдемо до Ізраїлю і зіграємо одну або дві товариські гри з місцевою збірною", - сказав Мурзін в інтерв’ю прес-службі Федерації баскетболу України.

Також наставник "синьо-жовтих" прокоментував готовність гравців збірної: "Дуже багато гравців травмовані, роблять після сезону профілактику. Найбільше мене цікавить стан Пуха Джетера. На жаль, цей процес можу тільки проконтролювати, але не втрутитися в нього. 19 червня Пух прилетить до Ізраїлю. Там подивимося, в якій він формі. Каже, що тренується, готується. Джетер - професіонал з великої літери, вірю, що він приїде в хорошій формі. Важкий сезон провів Слава Кравцов. Він попросив додатковий відпочинок. Сподіваюся, Слава поставиться професійно і приїде до розташування збірної трохи підготовленим. Рано закінчив чемпіонат Денис Лукашов. Турбує, як швидко він набере форму. Та будь-який з гравців. Важко даються їм виступи за кордоном. Тільки 9 червня по рекомендації лікаря приїде Саша Мішула. Він розпочне роботу в щадному режимі. Хотілося б побачити Олексія леня. У нас могла б бути повноцінна п'ятірка хорошого класу гравців, американців, зі школою NCAA, НБА. Але поки реалії такі, що розраховуватимемо на ту команду, яка була в лютому".

Читайте також: Баскетбол: квитки на домашній матч збірної України проти Латвії активно розкуповують

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, збірна України з баскетболу розпочала підготовку до матчів третього вікна кваліфікаційного турніру на чемпіонат світу-2019. Цього тижня кандидати до національної збірної розпочали збиратися на тренувальній базі МТА під Києвом. Підопічні Євгена Мурзіна 28 червня зіграють зі збірною Туреччини в Анкарі, а 1 липня в київському Палаці спорту проведуть матч проти збірної Латвії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-