Баскетбол: квитки на домашній матч збірної України проти Латвії активно розкуповують

Баскетбол: квитки на домашній матч збірної України проти Латвії активно розкуповують

Фото
Укрінформ
Квитки на матч відбору чемпіонату світу 2019 року національної збірної України з баскетболу проти Латвії, який відбудеться в київському Палаці спорту, вже у продажу і їх активно розкуповують.

Один із ключових матчів у рамках відбору до чемпіонату світу 2019 року Україна – Латвія відбудеться 1 липня й обіцяє бути неймовірно напруженим. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Попередні два поєдинки відбору проти збірних Туреччини та Швеції пройшли за повного аншлагу у київському Палаці Спорту. Матч проти турків відвідало 6400 уболівальників, гру проти збірної Швеції на свої очі побачили 6100 любителів баскетболу.

Відвідуваність останніх домашніх матчів чоловічої національної збірної України:
1.07.2018. Україна – Латвія, квитки у продажу
26.02.2018. Україна – Швеція, 6100 глядачів
26.11.2017. Україна – Туреччина, 6400 глядачів
17.09.2016. Україна – Словенія, 6000 глядачів
31.08.2016. Україна – Болгарія, 4800 глядачів

Окрім самого матчу на уболівальників у столичному Палаці спорту 1 липня чекає шоу-програма, а також велика кількість різноманітних фуд-кортів.

Читайте також: Баскетбол: збірна України визначила 24 кандидатів на літні матчі відбору ЧС-2019

Також ФБУ запроваджує розіграш ігрової майки збірної України серед уболівальників, які будуть серед першої тисячі глядачів, що придбали онлайн квиток на матч. Ігрова майка з автографами гравців національної збірної буде презентована на відкритому тренуванні збірної напередодні гри. На це тренування для фотосесії будуть запрошені й три уболівальники, що купили квиток онлайн. Трьох щасливчиків буде обрано системою Random.

Нагадаємо, підопічні Євгена Мурзіна 28 червня зіграють в Туреччині, а 1 липня - в Києві проти Латвії. Баскетбольний поєдинок Туреччина – Україна кваліфікації ЧС-2019 розпочнеться в Бурсі на арені Тофаш Нілюфер о 20.00. Наразі збірна України з баскетболу очолює свою відбіркову підгрупу до чемпіонату світу, до якої входять команди Туреччини, Швеції та Латвії. У чотирьох матчах відбору українці здобули три перемоги та зазнали однієї поразки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-