Українська тенісистка Цуренко знялася з Ролан Гаррос через рідкісну травму

Українська тенісистка Цуренко знялася з Ролан Гаррос через рідкісну травму

Укрінформ
Друга "ракетка" України тенісистка Леся Цуренко розповіла про пошкодження, через яке достроково завершила виступ на турнірі серії Grand Slam - Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу Ролан Гаррос у Парижі.

Леся Цуренко, зокрема, поділилася результатами обстеження, яке відбулося сьогодні, 5 червня.

"Це був якийсь незручний рух, швидше за все, якийсь дуже маленький м'яз всередині таза. Мені сказали, що це дуже-дуже рідко таке буває, що отримуєш травму таких м'язів. У Парижі я залишаюся тільки на один день. Погоду ще обіцяють дощову, але начебто не зараз. МРТ мені призначили дуже швидко. І ось, я отримала результати: там невеликий надрив внутрішнього м'яза, дуже рідкісна травма. Але це займе максимум тиждень, так що відносно все добре", - сказала Цуренко в коментарі btu.org.ua

Читайте також: Цуренко через травму не дограла матч з Мугурусою за крок від чвертьфіналу Ролан Гаррос

Українська тенісистка подякувала всім за слова підтримки у своєму twitter. 

Нагадаємо, 4 червня друга "ракетка" України Леся Цуренко отримала травму на старті поєдинку четвертого кола проти іспанки Гарбінє Мугуруси на другому в сезоні турнірі серії Grand Slam - Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу Ролан Гаррос у Парижі із загальним призовим фондом 36 млн євро. Після медичної паузи Леся Цуренко повернулася на майданчик, але за підсумками всього двох геймів завершила виступ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-