Цуренко через травму не дограла матч з Мугурусою за крок від чвертьфіналу Ролан Гаррос

Цуренко через травму не дограла матч з Мугурусою за крок від чвертьфіналу Ролан Гаррос

Укрінформ
Друга "ракетка" України Леся Цуренко через травму достроково завершила виступ на другому у сезоні турнірі серії Grand Slam - Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу Ролан Гаррос у Парижі із загальним призовим фондом 36 млн євро.

У матчі четвертого кола змагань Цуренко (39-й номер світової класифікації) за рахунку 0:2 у першому сеті відмовилася продовжувати боротьбу у протистоянні з 3-м номером світової класифікації іспанкою Гарбіньє Мугурусою, повідомляє Укрінформ.

Путівку до півфіналу турніру Мугуруса розіграє з росіянкою Марією Шараповою, яка також без боротьби вийшла до 1/4 фіналу через травму екс-лідера світового рейтингу американки Серени Вільямс.

Читайте також: Друга "ракетка" світу Возняцкі достроково залишає Ролан Гаррос

Цуренко вдруге в кар'єрі грала у четвертому колі турніру серії Grand Slam. У 2016 році на US Open у Нью-Йорку Леся поступилася путівкою до чвертьфіналу італійці Роберті Вінчі.

Торік на Ролан Гаррос Цуренко у третьому колі програла майбутній переможниці турніру Олені Остапенко з Латвії, яка у першому колі нинішнього чемпіонату Франції поступилася українці Катерині Козловій.

На фото: Леся Цуренко (ліворуч) та Гарбіньє Мугуруса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-