Ролан Гаррос: Серена Вільямс знялася з турніру і не зіграє з Шараповою

Ролан Гаррос: Серена Вільямс знялася з турніру і не зіграє з Шараповою

Укрінформ
Марія Шарапова без боротьби вийшла в чвертьфінал грунтового "Мейджора в Парижі.

Американська тенісистка, яка мала 4 червня провести 22-у зустріч із представницею Росії Марією Шараповою в рамках четвертого кола відкритого турніру серії Grand Slam у столиці Франції Парижі, прийняла рішення знятися зі змагань через пошкодження грудного м'язу. Про це повідомляє btu.org.ua

"На жаль, я відчуваю проблеми з моїм грудним м'язом. Я не можу подавати, а без подачі грати просто неможливо. Вчора в парному матчі я намагалася тейпувати цю ділянку, але краще не ставало. У мене ніколи не було подібної травми, дуже болить" , - сказала Вільямс на прес-конференції.

Американська тенісистка поки залишиться в Парижі, щоб зробити знімок МРТ, і сподівається зіграти на Вімблдоні.

Нагадаємо, що для 36-річної Серени Вільямс це був перший турнір серії Grand Slam після її перемоги на Australian Open в 2017 році. У вересні минулого року американка народила дочку Алексіс Олімпію, а повернулася на корт три місяці тому в Індіан-Веллсі, де дійшла до третього кола, а в Маямі програла на старті змагань.

Читайте також: Друга "ракетка" світу Возняцкі достроково залишає Ролан Гаррос

У чвертьфіналі Марія Шарапова зіграє з переможницею матчу між третьою "ракеткою" світу Гарбінє Мугурусою і українкою Лесею Цуренко.

Фото: Cameron Spencer/Getty Image

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-