П’ятов став найкориснішим гравцем збірної України в матчі з Марокко - InStat

П’ятов став найкориснішим гравцем збірної України в матчі з Марокко - InStat

Укрінформ
Голкіпер донецького футбольного клубу "Шахтар" Андрій П’ятов отримав високий рейтинг ефективності гри збірної України в товариському поєдинку з Марокко (0:0).

У контрольному поєдинку з Марокко, який відбувся вчора, 31 травня, Андрій П’ятов став найкориснішим футболістом у складі української збірної - його InStat Index склав 237 балів. Про це повідомляє zbirna.com

В активі голкіпера "Шахтаря" у цьому поєдинку три відображених удари. Крім того, П’ятов виконав 43 передачі, а це більше, ніж у будь-кого з півзахисників "синьо-жовтих".

Зазначимо, що збірна України вперше з жовтня минулого року зіграла на нуль. У 16-ти поєдинках під керівництвом Андрія Шевченка у команди було лише шість сухих матчів. П'ять з них - в активі Андрія П’ятова.

Читайте також: Матвієнко: Збірна Марокко здивувала агресивним початком матчу

3 червня підопічні Андрія Шевченка проведуть спаринг з Албанією. Поєдинок відбудеться на стадіоні "Каміль Фурньє" у французькому Евіані. Проте Андрій П'ятов і півзахисник Тарас Степаненко вже залишили розташування національної команди. Обидва футболісти провели напружений сезон у складі донецького "Шахтаря", тому головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прийняв рішення відпустити їх достроково.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-