Матвієнко: Збірна Марокко здивувала агресивним початком матчу

Матвієнко: Збірна Марокко здивувала агресивним початком матчу

Відео
Укрінформ
Захисник збірної України з футболу Микола Матвієнко поділився враженнями від товариського матчу з Марокко (0:0).

Микола Матвієнко, зокрема, зазначив, що команда не очікувала на такий агресивний початок матчу з боку Марокко, але після перерви головний тренер Андрій Шевченко "підказав, як з цим впоратися".

"Так, нас трохи здивувало, що суперник почав грати у п’ять захисників. Це навіть нас трохи збентежило. Були зайві рухи з нашого боку. У другому таймі на полі ситуація стала зрозумілішою. У перерві тренер підказав, як з цим впоратися. Крім того, збірна Марокко вже почала грати у чотири захисники.

Вважаю, що у збірної України моментів має бути більше, ніж ми створили в цій грі. Матч вийшов важким, виснажливим. Збірна Марокко стала грати швидше, і нам було важкувато", - цитує Матвієнка прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, 31 травня футболісти національних збірних України та Марокко зіграли внічию на нейтральному полі у Женеві (Швейцарія). Контрольний матч Марокко - Україна на 30-тисячному стадіоні "Стад де Женев" завершився з рахунком 0:0. Матвієнко грав у спеціальній масці, бо напередодні зборів травмував ніс у поєдинку молодіжної першості проти футбольного клубу "Олександрія".

Читайте також: Шевченко про спаринг з Марокко: Радий, що в складних моментах ми проявили характер

Відео кращих моментів:

3 червня підопічні Андрія Шевченка проведуть спаринг з Албанією. Поєдинок відбудеться на стадіоні "Каміль Фурньє" у французькому Евіані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-