Мохаммед Салах приєднається до збірної Єгипту з футболу 8 червня

Мохаммед Салах приєднається до збірної Єгипту з футболу 8 червня

Укрінформ
Форвард англійського футбольного клубу "Ліверпуль" і збірної Єгипту Мохаммед Салах приступить до повноцінних тренувань вже за 10 днів.

Мохаммед Салах, який отримав травму під час фіналу ліги чемпіонів УЄФА в Києві 26 травня, за 10 днів уже зможе приступити до повноцінних тренувань. Гравець приєднається до збірної Єгипту на тренувальній базі в Каїрі 8 червня, звідки разом з командою вирушить на ЧС-2018. Про це повідомляє Telegraf із посиланням на єгипетське видання Al-Youm Al-Sabia.  

Стартовий матч чемпіонату світу з футболу збірна Єгипту проведе 15 червня проти Уругваю. Перед цим збірна Єгипту проведе контрольні поєдинки з Колумбією (1 червня) та Бельгією (6 червня). 

Читайте також: Єгипетський адвокат вимагатиме від Рамоса €1 млрд компенсації за травму Салаха

Нагадаємо, єгипетський форвард англійського "Ліверпуля" Мохаммед Салах отримав пошкодження плеча в середині першого тайму фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві під час зіткнення з капітаном "Реала" Серхіо Рамосом. Існували побоювання щодо серйозності травми, але пізніше сам футболіст повідомив, що має хороші шанси на чемпіонаті світу-2018, який проходитиме в Росії з 14 червня по 15 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-