Єгипетський адвокат вимагатиме від Рамоса €1 млрд компенсації за травму Салаха

Єгипетський адвокат вимагатиме від Рамоса €1 млрд компенсації за травму Салаха

Укрінформ
Єгипетський адвокат Бассем Вахба заявив, що подав скаргу до ФІФА і судовий позов на захисника мадридського футбольного клубу "Реал" Серхіо Рамоса.

Бассем Вахба, зокрема, зазначив, що Серхіо Рамос навмисно травмував форварда збірної Єгипту і англійського "Ліверпуля" Мохаммеда Салаха й має сплатити 1 млрд євро компенсації "за фізичну і психологічну шкоду".

"Рамос навмисно травмував Салаха і повинен бути покараний за свої дії. Я подав позов і скаргу до ФІФА. Вимагатиму понад 1 мільярд євро компенсації за фізичну і психологічну шкоду, яких Рамос завдав Салаху і всьому народу Єгипту", - цитує адвоката Sport Arena

Нагадаємо, єгипетський форвард англійського "Ліверпуля" Мохаммед Салах отримав пошкодження плеча в середині першого тайму фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві під час зіткнення з капітаном "Реала" Серхіо Рамосом. Існували побоювання щодо серйозності травми, але пізніше сам футболіст повідомив, що має хороші шанси на чемпіонаті світу-2018.

Читайте також: Рамос назвав «Реал» легендарною командою і побажав Салаху одужання

Зазначимо, що Салах в минулому сезоні у всіх турнірах відіграв 52 матчі і забив 44 м'ячі. Лідер збірної Єгипту став найкращим бомбардиром Прем'єр-ліги і отримав нагороду кращому гравцю сезону.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-