Став відомий план проведення Олімпійського дня-2018 у Києві

Став відомий план проведення Олімпійського дня-2018 у Києві

Укрінформ
Унікальне щорічне спортивне свято "Олімпійський день" у нинішньому році відбудеться в Києві 2 червня на Оболонській набережній.

Спортивне свято розпочнеться о 9:30 з реєстрації учасників забігу та конкурсів з олімпійцями, урочиста церемонія відкриття розпочнеться об 11:10. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

На любителів здорового способу життя чекає велика кількість конкурсів, спортивних активностей, автограф-сесії, концертні номери, традиційний безкоштовний символічний забіг з чемпіонами та призерами Олімпійських ігор, учасники якого гарантовано отримають олімпійські подарунки.

Гості свята ближче познайомляться з новими видами спорту, які включені у програму ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор-2018 (змагання відбудуться у жовтні в Буенос-Айресі). Представники одного з нових видів олімпійської програми – брейк-дансу - проведуть для всіх бажаючих Олімпійську руханку.

Родзинкою "Олімпійського дня-2018" у Києві стануть інтерактивні майстер-класи на спортивних майданчиках. Зокрема, учасники заходу зможуть спробувати свої сили у боксі, спортивній гімнастиці, греко-римській боротьбі, сучасному п'ятиборстві, фехтуванні під керівництвом уславлених Олімпійських медалістів Дениса Беринчика, Олега Верняєва, Жана Беленюка, Павла Тимощенка, Яни Шемякіної.

На "Олімпійський день" завітають Сергій Бубка, Лілія Подкопаєва, Наталія Добринська, Ілля Кваша, Юлія Прокопчук, Дар'я Білодід, Влад Гераскевич та інші відомі українські спортсмени.

Читайте також: Олімпійський день-2018 у Києві відбудеться 2 червня

План заходу:
09:30-11:00
 – реєстрація учасників забігу, конкурси з олімпійцями, спортивні активності, автограф-сесії, флеш-інтерв'ю з почесними гостями на сцені
11:00-11:10 – Олімпійська руханка від представників брейк-дансу
11:10-11:20 – Урочиста церемонія відкриття "Олімпійського дня"
11:20-11:45 – Інтерактивні майстер-класи з уславленими медалістами Олімпійських ігор на спортивних майданчиках
11:45 – Старт символічного забігу
12:00-12:30 – Спортивний конкурс на найбільшу кількість присідань та віджимання

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-