Малиновський вже в Женеві, чекає на збірну України з футболу

Малиновський вже в Женеві, чекає на збірну України з футболу

Укрінформ
Півзахисник бельгійського футбольного клубу "Генк" і збірної України Руслан Малиновський поділився очікуваннями від майбутнього спарингу національної команди проти Марокко.

Руслан Малиновський, зокрема, зазначив, що знаходиться вже в Женеві, де приєднається до збірної України.

"Щойно вийшов з літака. Пару днів відпочив, але весь час думав про збірну - хочеться швидше побачити хлопців і зіграти за національну команду. Так що чекаю на збірну з нетерпінням. Буде цікава гра. Проти учасника чемпіонату світу іншої бути не може. У марокканців хороша команда, багато футболістів виступає в Європі. Добре знаю одного півзахисника з бельгійського "Стандарда" - Мехді Карсела-Гонсалеса. Дивний трохи хлопець, але в чемпіонському плей-офф добре себе проявив. Забивав, віддавав гольові передачі. Ми зі "Стандардом" в цьому році награлися.

За кого вболівав у фіналі Ліги чемпіонів? За "Ліверпуль". Шкода його, але у "Реала" виявилося більше класу і більше досвіду таких фіналів. Втім, англійці виглядали гідно протягом усього турніру і у вирішальній грі теж", - сказав Малиновський в інтерв’ю zbirna.com

Нагадаємо, збірна України з футболу сьогодні, 30 травня, чартерним рейсом з Харкова вирушила до Женеви (Швейцарія) на контрольний поєдинок з командою Марокко.

Читайте також: Зінченко: Всі футболісти збірної хочуть якнайкраще провести спаринг з Марокко

Літак з українською командою на борту здійснить посадку в аеропорту Женеви. Потім делегація "синьо-жовтих" на автобусі переїде в Ев'ян-ле-Бен (49 км), звідки завтра також на автобусі повернеться до Женеви на спаринг проти Марокко. Товариський матч відбудеться 31 травня на "Стад де Женев" і розпочнеться о 21.00.  

Фото: krcgenk.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-