Зінченко: Всі футболісти збірної хочуть якнайкраще провести спаринг з Марокко

Зінченко: Всі футболісти збірної хочуть якнайкраще провести спаринг з Марокко

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Олександр Зінченко прокоментував підготовку команди до товариського поєдинку проти Марокко.

Український чемпіон англійської Прем'єр-ліги Олександр Зінченко, зокрема, відмітив підтримку вболівальників на трибунах харківського стадіону "Металіст" під час тренування та запевнив, що всі футболісти української збірної хочуть якнайкраще провести поєдинок із марокканцями.

"Жодних зауважень до умов нашого збору в мене немає. Є все необхідне для тренувань і панує особлива, тепла атмосфера, яка сприяє нашій підготовці до матчу з Марокко. Ми завжди раді бачити наших уболівальників у будь-якому місті країни. Можу сказати, що в Харкові нас дуже тепло зустрічають. Атмосфера у збірній чудова, як завжди. По-іншому просто не може бути. Ми всі хочемо якнайкраще провести наступний поєдинок, із марокканцями", - цитує Зінченка прес-служба ФФУ

Читайте також: Матч Україна – Албанія під загрозою зриву

Нагадаємо, вчора, 29 травня, збірна України на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком провела заключне тренування в Харкові до товариських матчів проти Марокко і Албанії.  Сьогодні вранці команда вирушила до Женеви. Перший спаринг підопічні Андрія Шевченка проведуть 31 травня проти Марокко. Поєдинок з Албанією, який мав відбутися 3 червня, поки не підтверджений ФІФА і залишається під питанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-