Клопп: Спробуємо перетворити недоліки «Реала» на свої козирі

Клопп: Спробуємо перетворити недоліки «Реала» на свої козирі

Укрінформ
Головний тренер «Ліверпуля» обіцяє, що його команда зіграє у фіналі ЛЧ на повну потужність.

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував майбутній фінал Ліги чемпіонів у Києві на спеціальній прес-конференції. Про це повідомляє Укрінформ.

«Так, «Реал» може відчувати себе більш впевнено, але все вирішить гра на полі. Ми добре проаналізували суперника і зробили свої висновки. По дорозі до Києва ми зробили дуже багато, щоб також розраховувати на перемогу. Так, десь у них більше досвіду, але у нас теж є свій план. Ми не будемо грати в їхню гру, а хочемо спробувати перетворити недоліки суперника в свої козирі.

Ми не робили нічого особливого напередодні фіналу, працюємо за своїм звичним графіком. Також домовилися з гравцями: я відповідаю за поразки, а вони - за перемоги. Так що над ними нічого не висить, вони думають про перемогу, а інше - це вже моя турбота. Коли вони вийдуть на поле, вони будуть робити все, що так добре вміють - давати паси, бити та інше. Це всього лише футбольна гра. Так, велика, але лише гра.

Читайте також: Кличко запевнив, що всі вболівальники "Ліверпуля" прилетять до Києва

У нас протягом всього сезону хороша лава запасних, і ми задоволені таким ресурсам. Втім, у «Реала» також є сильні футболісти в запасі, але зараз не час порівнювати. Нас цілком влаштовує наш резерв, і зараз ми в кращій формі, ніж кілька місяців тому. Так, у декого, може, й краще лава запасних, але зараз в фіналі саме «Ліверпуль». Ми налаштовуємося зіграти на повну потужність і сподіваємося, що з нами також буде і вдача. Ми хочемо застосувати всі свої сильні якості, і сподіваюся, у нас все вийде», - розповів Клопп.

Після прес-конференції гравці «Ліверпуля» провели відкрите тренування для представників ЗМІ.

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів-2018 «Реал» - «Ліверпуль» зіграють в Києві завтра, 26 травня. Початок о 21:45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-