Кличко запевнив, що всі вболівальники

Кличко запевнив, що всі вболівальники "Ліверпуля" прилетять до Києва

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко прокоментував ситуацію, що склалася з прильотом фанів англійського футбольного клубу "Ліверпуль" до Києва.

Віталій Кличко, зокрема, зазначив, що є проблеми з 870 уболівальниками "Ліверпуля", але всі вони матимуть змогу приземлитися в Києві.

"Розмовляв з мером Ліверпуля Джо Андерсоном кілька хвилин тому. Намагаємося вирішити ці проблеми. Завдання мерів - зробити людей щасливими. У нас є проблеми з 870 уболівальниками, але ми знайдемо літаки, і вони приземляться в Києві. Прямо зараз аеропорт в Києві завантажений, і нам потрібно знайти можливість для посадки рейсів. Із 870 осіб 720 вже раді почути цю новину. Постараємося знайти маленький літак, щоб привезти більше сотні фанів до Києва. Це помилка з боку туристичного агентства, яке занадто пізно схаменулося, адже прямо зараз наш аеропорт дуже, дуже завантажений", - цитує Кличка Sport Arena

Нагадаємо, вчора близько тисячі вболівальників не змогли вчасно прилетіти до Києва через скасовані рейси. Сьогодні в міжнародному аеропорту "Бориспіль" запевнили, що внесли зміни в графіки польотів і готові прийняти усіх уболівальників "Ліверпуля".

Читайте також: "Бориспіль" готовий прийняти всі рейси з уболівальниками "Ліверпуля"

24 травня команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибули до столиці України. Футбольний поєдинок розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійський" в Києві о 21.45. УЄФА погодило публічний перегляд трансляції фінального матчу Ліги чемпіонів у Києві. На Контрактовій площі столиці близько 15 тисяч уболівальників зможуть подивитися на великому екрані трансляцію матчу, в якому зійдуться "Ліверпуль" із "Реалом". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-