"Бориспіль" готовий прийняти всі рейси з уболівальниками "Ліверпуля"

Відео
Укрінформ
Міжнародний аеропорт "Бориспіль" змістив графіки польотів і готовий прийняти скасовані раніше рейси з уболівальниками "Ліверпуля". 

Про це повідомив заступник генерального директора аеропорту "Бориспіль" Євген Дихне.

Євген Дихне, зокрема, зазначив, що в ході переговорів з авіакомпаніями вдалося частково змістити графік прибуття інших рейсів і прийняти літаки з уболівальниками "Ліверпуля".

"Хочу прокоментувати ситуацію з уболівальниками "Ліверпуля", перельоти яких нібито не підтверджені "Борисполем". На наше глибоке переконання відсутність необхідної комунікації зі стороною-відправником ("Ліверпуль" і "Реал Мадрид") за допомогою УЄФА призвела до ситуації, в якій частина уболівальників могла не потрапити на матч.

Внаслідок складних переговорів з авіакомпаніями, які здійснюють регулярні та чартерні перевезення в "Борисполі", не пов'язані з перевезенням уболівальників Ліги чемпіонів, нам вдалося частково змістити графік польотів і прийняти дані повітряні судна. Хочу ще раз акцентувати увагу на тому, що в майбутню добу "Бориспіль" працюватиме на межі своєї пропускної спроможності. Я дякую всім співробітників, які взяли на себе цей виклик. І запевняю, що ми впораємося", - написав Дихне у своєму facebook.

Також Євген Дихне у зв'язку з великою кількістю запитів щодо деталей перельоту ліверпульських уболівальників виклав позицію аеропорту в наступному відео:

Нагадаємо, 24 травня команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибули до столиці України. Футбольний поєдинок розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійський" в Києві о 21.45. 

Читайте також: Футбол: "Ліверпуль" проведе закрите передматчеве тренування на базі "Динамо"

УЄФА погодило публічний перегляд трансляції фінального матчу Ліги чемпіонів у Києві. На Контрактовій площі столиці близько 15 тисяч уболівальників зможуть подивитися на великому екрані трансляцію матчу, в якому зійдуться "Ліверпуль" із "Реалом". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-