Найбільше навантаження на правоохоронців буде на шляху фанатів ЛЧ УЄФА – МВС

Найбільше навантаження на правоохоронців буде на шляху фанатів ЛЧ УЄФА – МВС

Укрінформ
Найбільше навантаження на правоохоронців буде під час супроводу фанатів Ліги чемпіонів УЄФА до НСК «Олімпійський» у Києві. 

На місцях працюватимуть оперативно-тактичні групи, вибухотехніки, кінологи, антиконфліктні групи та мобільні поліцейські центри. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час інспектування ситуаційного центру поліції м. Києва, інформує прес-служба МВС.

«Успіх нашої роботи під час забезпечення публічного порядку в ході фіналу Ліги чемпіонів залежить від злагодженої роботи всіх підрозділів. Ключовим в цьому процесі є ситуаційний центр поліції міста Київ. Туди передаватиметься вся інформація, починаючи з часу прибуття команд та вболівальників. У ньому, окрім правоохоронців, будуть представники Департаменту комунікації МВС для оперативного інформування медіа та представники Департаменту міжнародного співробітництва МВС для зв'язку з міжнародними партнерами та посольствами», - зазначив Яровий.

Він також зауважив, що основне навантаження на правоохоронців буде під час супроводження фанів Ліги чемпіонів до місця проведення фінального матчу - НСК «Олімпійський».

«По маршруту пересування фанів працюватимуть всі правоохоронні підрозділи: оперативно-тактичні групи, вибухотехніки, кінологи, антиконфліктні групи, велопатруль та мобільні поліцейські центри», - додав Яровий.

Читайте також: У поліції Києва назвали основні ризики під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Зі свого боку київський міський голова Віталій Кличко відзначив високий рівень підготовки правоохоронців до масових заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-