У поліції Києва назвали основні ризики під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

У поліції Києва назвали основні ризики під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Основними ризиками під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА є терористична загроза, кишенькові злодії та сутички між вболівальниками. 

Про це під час прес-конференції сказав начальник Головного управління Національної поліції в столиці Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"Основні такі безпекові ризики, на які ми направляємо наше реагування - це терористична загроза, тому ми співпрацюємо зі Службою безпеки України. Інша загроза - це активізація дрібного криміналу, ми розуміємо що буде багато іноземних гостей, тому буде весь цей час велика кількість патрулів на вулиці, яка займається розкриттям і затриманням кишенькових злодіїв", - сказав Крищенко. 

Ще одним ризиком під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА є можливість сутичок між вболівальниками.

"Можливе велике скупчення футбольних фанатів, які будуть готуватися до матчу, а потім після матчу будуть задоволені або не задоволені програшем чи виграшем своїх команд, тому є можливість масових сутичок, поліція готується до цього, вже починається чергування, а напередодні матчів практично вся поліція Києва, Нацгвардія будуть запобігати і припиняти ці ризики", - сказав він.

Читайте також: Поліція Києва не розмальовуватиме обличчя в кольори фіналістів Ліги чемпіонів УЄФА

У поліції додали, що всього у Києві під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА чергуватимуть близько 10 тисяч правоохоронців.

Фото на першій сторінці: Київзеленбуд

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-