«Верес» перейменують у ФК «Львів»

«Верес» перейменують у ФК «Львів»

Укрінформ
В УПЛ тепер гратиме дві команди зі Львова.

Команда «Верес», яка грає в УПЛ, змінить назву на ФК «Львів». Сам же «Верес» повернеться до Рівного. Про це повідомив офіційний сайт клубу.

«Нажаль розвиток «Вереса» значно перегнав розвиток футбольного господарства Рівненщини. Тому «Верес» був змушений переїхати. Ми зробили все, щоб «червоно-чорні» почувались у Львові комфортно. Цей сезон хоч і був яскравим та цікавим, та він показав низку проблем. Значна частина уболівальників Рівненщини не може відвідувати матчі улюбленої команди за двісті кілометрів від дому.

Тому було прийняте спільне рішення про повернення Народного клубу «Верес» до Рівного. Нинішня команда, яка має право виступу в українській прем’єр-лізі, буде перейменована у футбольний клуб «Львів».

Зі свого боку хочу зазначити, що ми й надалі будуватимемо дружні стосунки з рівненським клубом і футбольною спільнотою. Переконаний, «Верес» продовжить свою славну історію. І буде яскравим представником українського футболу. Дякую вам за співпрацю», - написав у своєму зверненні президент «Вереса» Богдан Копитко.

Читайте також: Футбол: гравці "Вереса" написали заяви на звільнення з клубу

Про майбутнє злиття «Вереса» та ФК «Львів» стало відомо сьогодні. Стверджувалося, що рівненський клуб займе місце ФК «Львів» у Другій лізі і буде виступати в Рівненській області.

На думку певних ЗМІ, у зв'язку з реорганізацією клубу «Верес» залишає низка футболістів. Вже пішли з команди Євген Морозенко, Станіслав Куліш, Денис Кожанов, Дмитро Фастов, Павло Лук'янчук та Микита Каменюка.

Нагадаємо, що в січні «Верес» перереєструвався у Львові, а в березні став тимчасовим членом Федерації футболу Львівської області.

В кінці березня президентом «Вереса» став Богдан Копитко, власник львівського холодокомбінату (ТМ Лімо), який є основним інвестором клубу. Він змінив на посаді Олексія Хахльова.

ФК «Львів» виступав в Прем'єр-лізі в сезоні-2008/09 і у підсумку вилетів назад в Першу лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-