Футбол: хавбек

Футбол: хавбек "Динамо" Буяльський готовий грати з "Шахтарем", Мбокані - під запитанням

Укрінформ
Футболісти київського "Динамо готуються до матчу 32-го, заключного туру чемпіонату України з донецьким" Шахтарем ".

У цій грі може взяти участь півзахисник киян Віталій Буяльський, який через травму не виступав у попередніх поєдинках, повідомляє Zbirna.com

"Команда Олександра Хацкевича зібралася на базі і провела тренування відновлювального характеру. Футболісти, які не мали відповідного навантаження у матчі із "Зорею", працювали за повною програмою. Серед них - півзахисник збірної України Віталій Буяльський. Хавбек отримав травму у виїзному поєдинку з "Ворсклою".  До заключного туру Буяльський має підійти у бойовій формі, але не виключено, що після закінчення сезону йому доведеться поїхати на консультацію до закордонних лікарів. У такому випадку півзахисник пропустить найближчі спаринги збірної України, куди його вчора викликали. Повернувся до ладу хорватський захисник Йосип Пиварич, який пропустив гру із "Зорею". Під запитанням участь в останньому турі конголезького форварда Дьємерсі Мбокані ", - інформує видання.

Читайте також: Андрій Шевченко оголосив склад збірної на матчі з Марокко і Албанією

Нагадаємо, зустріч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться у суботу, 19 травня, на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського і розпочнеться о 19.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-