Телеканали

Телеканали "Футбол" повідомили про плани на фінали Ліги чемпіонів у Києві

Укрінформ
Офіційні транслятори фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, які відбудуться в Києві  24 та 26 травня, телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" повідомили про свої плани.

Телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" також отримали статус хост бродкастера (host broadcaster), який передбачає повне виробництво фіналу жіночої Ліги чемпіонів і дає можливість бути представленими на "Фестивалі чемпіонів УЄФА", який пройде на Хрещатику з 24 по 27 травня, в якості партнерів. Про це телеканали повідомили на своєму офіційному сайті

"Дуже непросто було отримати цей статус. Ми транслювали поєдинки Ліги чемпіонів, але фінал - це окрема історія. Потрібно було опрацювати та узгодити масу організаційних питань з УЄФА. Саме нашими зусиллями буде здійснювати телемовлення на весь світ фіналу Ліги Чемпіонів жіночих команд. Це велика честь для нас", - сказав директор телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Денисов.

У всіх відвідувачів фан-зони телеканалів буде можливість сфотографуватися і взяти автограф у амбассадорів УЄФА і українських футбольних зірок. Для людей з обмеженими можливостями передбачені пандуси, щоб вони теж могли взяти участь у всіх активностях.

Напередодні фіналу жіночої Ліги чемпіонів, 23 травня, глядачі в прямому ефірі зможуть побачити передматчеві прес-конференції і тренування "Вольфсбурга" і "Ліона".

Читайте також: НСК «Олімпійський» розширює ложу преси до фіналу Ліги чемпіонів

25 травня на території фан-фестивалю пройде "Турнір чемпіонів". У ньому візьмуть участь команди легенд "Реала", "Ліверпуля", Ліги чемпіонів і команда друзів Андрія Шевченка. Турнір включатиме два півфінальні поєдинки, матч за 3-е місце і фінал. Всі 4 матчі телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" транслюватимуть в прямому ефірі.

26 травня відбудеться "Турнір каналів "Футбол", в якому візьмуть участь команди фан-клубів "Реала" і "Ліверпуля", команда ветеранів та команда телеканалів "Футбол". Початок матчів заплановано на 13.15.

У дні фіналів Ліги чемпіонів у Києві, 24 та 26 травня, ефір телеканалів "Футбол 1"/"Футбол 2" буде повністю присвячений найпрестижнішому клубному турніру планети. Фінальний поєдинок розпочнеться о 18.45 і для глядачів, його прокоментує Андрій Столярчук.

Наступного дня увагу глядачів буде повністю сконцентровано на чоловічому фіналі Ліги чемпіонів. Телеканали "Футбол 1"/"Футбол 2" покажуть в прямому ефірі все: від зустрічі команд до святкування перемоги.

У день фіналу, 26 травня, за дві години до початку матчу почне роботу студія "Ніч Ліги чемпіонів". Матч коментуватиме Віктор Вацко.

Головною особливістю чотириденного марафону стане спецпроект "ChampionsFest", який починатиметься о 10.20, відразу після "Футбол NEWS".

Читайте також: У Канаді закликали бойкотувати Чемпіонат світу з футболу в Росії

27 травня підсумок 4-хденного марафону підведе програма "Великий футбол" з Олександром Денисовим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-