НСК «Олімпійський» розширює ложу преси до фіналу Ліги чемпіонів

НСК «Олімпійський» розширює ложу преси до фіналу Ліги чемпіонів

Фото
Укрінформ
На фінал ЛЧ акредитовано 1,5 тисяч журналістів.

Сьогодні, за менш ніж два тижні до фіналу Ліги чемпіонів «Реал» - «Ліверпуль», УЄФА провів день відкритих дверей (медіа-день) на НСК «Олімпійський» для представників ЗМІ. Про це повідомляє Укрінформ.

Журналісти пересвідчились у тому, що основні відновлювальні роботи на арені завершені. Зараз вдосконалюються телекомунікації, покращується робота інтернету, перевіряються заходи безпеки.

Газон на полі стадіону виглядає ідеально. Висота трав’яного покриття – 23 мм. Блакитні доріжки арени невдовзі закриють рулонами зелених ковдр. Крім цього, на стадіоні почали монтувати платформу для телевізійних студій.

Національний спортивний комплекс "Олімпійський"/ Фото Данііла Шамкіна

Головна новина для представників ЗМІ – на НСК «Олімпійський» розширюють ложу преси. Справа в тому, що ложа преси на арені вміщує 300 журналістів, а на фінал ЛЧ акредитовано 1,5 працівників ЗМІ. Через це на трьох секторах на другому ярусі знімуть певну частину глядацьких сидінь і облаштують тимчасові місця для медіа-працівників.

Читайте також: Фінал Ліги чемпіонів УЄФА у Києві охоронятимуть 12 тисяч силовиків

Також відзначимо, що на фасаді стадіону вже вивішені два велетенські банери з емблемами фіналістів цьогорічної ЛЧ – «Реала» та «Ліверпуля».

Нагадаємо, фінал Ліги чемпіонів-2018 між «Реалом» і «Ліверпулем» відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський» 26 травня.

Через підготовку до фіналу Ліги чемпіонів в Києві до кінця травня обмежили рух транспорту по Хрещатику.

Кабмін доручив правоохоронцям в період з 18 по 28 травня підвищити рівень заходів щодо визначення потенційної загрози терористичних актів в Києві та Київській області.

В період проведення фіналу Ліги чемпіонів Україна очікує прибуття понад 50 тисяч вболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-