Денис Гармаш:

Денис Гармаш: "Динамо" більше очок втратило не в матчах з "Шахтарем"

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Денис Гармаш поділився враженнями від виступів команди в нинішньому сезоні.

Денис Гармаш, зокрема, відмітив, що команда вже другий рік поспіль не може виграти основні трофеї в чемпіонаті України, але сподівається, що наступного сезону молодий склад буде вже більш досвідченим і сезон виявиться більш вдалим.

"Втратили очки з "Ворсклою", коли я не забив у порожні ворота, із "Зорею" тут зіграли 3:0. Треба налаштовуватися на всі матчі, ми не тільки з "Шахтарем" граємо у чемпіонаті. Більшість очок втратили з іншими суперниками, але не в зустрічах з "Шахтарем".

Другий рік вже не можемо нічого досягти. Думаю, сезон провальний. Але у нас молода команда. Сподіваємося, що наступного сезону молоді стануть більш досвідченими і візьмемо чемпіонат і Кубок", - цитує Гармаша tribuna.com.  

Читайте також: "Шахтар" виграв чемпіонат України з футболу

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" достроково стали чемпіонами України сезону-2017/2018. Своє одинадцяте "золото" донеччани оформили за тур до закінчення національної першості серед команд Прем'єр-ліги, обігравши в Харкові рівненський "Верес" з рахунком 1:0. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-