Італійський «Емполі» планує підписати захисника збірної України

Італійський «Емполі» планує підписати захисника збірної України

Укрінформ
Микола Матвієнко може з наступного сезону виступати в Серії А.

Італійський клуб «Емполі», який з наступного сезону повертається в Серію А, зацікавлений в підписанні лівого захисника «Шахтаря» і збірної України Миколи Матвієнко. Італійський клуб готує пропозицію «Шахтарю» по трансферу 22-річного футболіста. Про це повідомляє Zbirna.com.

За інформацією джерела, «Емполі» два роки стежив за українцем і хоче повністю викупити права на нього. Щоправда, достовірність інформації викликає великі сумніви, тому що на лівому фланзі оборони у «Емполі» грає капітан Мануель Паскуаль. «Емполі» в цьому сезоні переміг в чемпіонаті Серії Б і достроково забезпечив собі путівку в еліту.

Читайте також: Футбол: Матвієнко, Гречишкін і Додо визначилися з ігровими номерами

Раніше агент Матвієнка розповідав, що «Шахтар» хоче запропонувати йому новий покращений контракт. Матвієнко повернувся в «Шахтар» взимку після успішних оренд в «Карпатах» і «Ворсклі», але поки зіграв за донеччан лише 3 матчі у всіх турнірах.

Також в активі Матвієнка 9 матчів за збірну України, де він конкурує за позицію лівого захисника з Едуардом Соболем. Соболь виступає у празькій «Славії», але належить також «Шахтарю».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-