Промоутер Сондерса закликав команду Головкіна погодитися на бій

Промоутер Сондерса закликав команду Головкіна погодитися на бій

Укрінформ
Френк Воррен, промоутер чемпіона WBO в середній вазі британського боксера Біллі Джо Сондерса, звинуватив команду Геннадія Головкіна в зриві поєдинку.

Френк Воррен заявив, що команда чемпіона WBC, WBA Super, IBF, IBO у середній вазі казахстанського боксера Геннадія Головкіна в самий останній момент відмовилася від проведення бою з британцем і не підписала свою частину контракту.

"Біллі Джо підписав свою частину контракту на бій з Головкіним в Казахстані в червні минулого року, після чого сторона Головкіна не стала підписувати свою. Якщо ви хочете битися за всі пояси, нехай ваш промоутер подзвонить мені, і давайте зробимо цей бій", - цитує Воррена XSPORT

Раніше тренер Головкіна Абель Санчес заявив, що його підопічний ніколи не стане абсолютним чемпіоном світу, тому що Сондерс (26-0, 12 КО) не хоче ризикувати своїм поясом.

Читайте також: Бокс: команда Головкіна попросила IBF про відстрочку бою з Дерев’янченком

Нагадаємо, Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) має провести обов'язковий бій проти українця Сергія Дерев'янченка (12-0, 10 КО). Днями команда казахстанського боксера звернулася до IBF з проханням про відстрочку захисту титулу. Головкін сподівається на реванш із Саулом Альваресом (49-1-2, 34 КО) у вересні і хоче перенести обов'язковий бій проти українського боксера.

Фото: Б.Сондерс/AP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-