Бокс: команда Головкіна попросила IBF про відстрочку бою з Дерев’янченком

Бокс: команда Головкіна попросила IBF про відстрочку бою з Дерев’янченком

Укрінформ
Чемпіон світу за версіями WBC, WBA Super, IBF, IBO у середній вазі казахстанський боксер Геннадій Головкін звернувся до IBF з проханням про ще одну відстрочку захисту титулу.

Промоутер казахстанського боксера Том Леффлер зявив, що команда попросила IBF про відстрочку захисту титулу, який має відбутися проти українського боксера Сергія Дерев'янченка. Про це повідомляє XSPORT із посиланням на BoxingNews24.

Геннадій Головкін сподівається на реванш із Саулом Альваресом (49-1-2, 34 КО) у вересні і хоче перенести обов'язковий бій проти українця Сергія Дерев'янченка (12-0, 10 КО). Втім, за статутом IBF, дві поспіль відстрочки заборонені й Головкін може втратити чемпіонський пояс.

Нагадаємо, днями чемпіон світу за версіями WBC, WBA Super, IBF, IBO у середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) захистив усі пояси, перемігши американського боксера вірменського походження Ванеса Мартиросяна.

Читайте також: Бокс: Дерев'янченко може поборотися за пояс IBF з американцем Андраде

Раніше повідомлялося, що екс-чемпіон світу з боксу за версіями WBO і WBA у першій середній вазі американець Деметріус Андраде може провести свій наступний бій за титул IBF проти українця Сергія Дерев'янченка. Щоправда, для цього є одна умова - казахстанец Геннадій Головкін, який володіє поясом, не проводитиме обов'язковий захист з українцем і залишить титул вакантним.

Фото: Г.Головкін/Reuters

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-