Шатернікова: Лінарес дасть конкурентний бій Ломаченку

Шатернікова: Лінарес дасть конкурентний бій Ломаченку

Відео
Укрінформ
На думку екс-чемпіонки світу, результат бою залежатиме від функціональної форми і тактики Лінареса.

Екс-чемпіонка світу, а нині віце-президент Національної ліги профі-боксу України Аліна Шатернікова проаналізувала майбутнього суперника Василя Ломаченка – Хорхе Лінареса. Про це вона розповіла в інтерв'ю Luckypunch.net.

«Майбутній бій у Василя буде вже в третій ваговій категорії, 61 кг. Суперник Лінарес, і думаю, що для Ломаченка це не буде легкою прогулянкою. Лінарес дасть конкурентний бій. Мені цікаво подивитися, наскільки Хорхе і його команда зможуть виробити стратегію на протистояння проти, на мій погляд, ідеального боксера. Стратегія і її реалізація гратимуть важливу роль.

Читайте також: Боб Арум: Бій у легкому дивізіоні – величезний виклик для Ломаченка

Навіщо Лінаресу цей бій? Для боксера, у якого основною мотивацією є не гроші, а спортивний інтерес, спортивний успіх і спортивний Олімп, бій з Ломаченко є певним тестом, певним випробуванням. Це можливість довести самому собі, що я можу бути крутіше, краще Ломаченка.

Важливу роль в цьому бою гратиме тактика, яку вибере Лінарес проти боксера з високою швидкістю роботи рук; проти боксера, який читає всіх своїх суперників. Васін комп'ютер - його голова - працює настільки високотехнологічно, що він може передбачити дії своїх суперників.

Лінаресу доведеться протистояти боксеру, який здатний працювати в рваному темпі, який може працювати точними одиночними ударами. Ломаченко різноманітний настільки, що важко припустити і прорахувати, яким він буде в кожному раунді. Василь вміє змінюватися і вміє в раундах бути різним - різна робота рук і ніг, а також швидкість. Він може несподівано вибухнути, і його комбінація може складатися з енної кількості ударів.

Читайте також: Лінарес: Я зроблений з іншого тіста, ніж колишні суперники Ломаченка

Проти всього цього Лінаресу потрібно протистояти. Тут повинна бути ідеальна фізична підготовка. Функціонально Лінарес повинен бути готовий на найвищому рівні. Але крім функціоналки, має бути ще тактика, боксерське мислення і реалізація цієї тактики в рингу», - прокоментувала Шатернікова.

Нагадаємо, бій Ломаченко - Лінарес відбудеться 12 травня на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-