Боб Арум: Бій у легкому дивізіоні – величезний виклик для Ломаченка

Боб Арум: Бій у легкому дивізіоні – величезний виклик для Ломаченка

Укрінформ
Чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко 12 травня вперше битиметься у легкому дивізіоні.

За словами промоутера українського боксера Боба Арума, цей бій стане величезним викликом для Василя Ломаченка. У разі перемоги над венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом усі наступні суперники перевершуватимуть його в антропометрії.

"Величезний виклик для Ломаченка. Пам'ятайте, Василь насправді є напівлегковаговиком, який піднявся до другої напівлегкої ваги. А зараз на нього чекає бій проти бійця легкої ваги. Якщо він поб'є Лінареса, то всі наступні суперники Ломаченка перевершуватимуть його в антропометрії.

Думаю, він впорається з цим завданням. Але незабаром ми дізнаємося напевно. Всі ви знаєте, що я - відданий прихильник таланту Ломаченка. Попереду у нього ще безліч викликів. І я з нетерпінням чекаю і хочу побачити, як він справлятиметься з новими викликами", - цитує Боба Арума XSPORT

Читайте також: Редкач: Я віддаю Ломаченку бій з Лінаресом через його досвід у боксі

Нагадаємо, боксерський поєдинок між чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі Василем Ломаченком (10-1, 8 КО) і венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 27 КО) пройде в ніч на 13 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. Орієнтовний початок зустрічі 13 травня о 03.00. 30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (27 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA, яким володіє венесуелець.

На фото: В.Ломаченко/BoxingScene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-