У

У "Динамо" і "Шахтаря" перед кубковим фіналом єдине прохання – полити "Дніпро-Арену"

Укрінформ
"Дніпро-Арена" готується прийняти фінальний поєдинок Кубка України між донецьким футбольним клубом "Шахтар" і києвським "Динамо", який відбудеться завтра, 9 травня.

Агрономи дніпровського стадіону ретельно готують газон футбольної арени до кубкового фіналу "Динамо" - "Шахтар".

"Підготовка проходить в штатної режимі. Йде покіс і укочування поля. Воно зараз в ідеальному стані, так що на фіналі Кубка України ви побачите гарну картинку. Сподіваюся, футболісти і тренери оцінять нашу роботу. Побажання клубів лише в одному - передматчевий полив. Клуби просять поливати поле перед грою - якщо за регламентом, то це за годину, але іноді йдуть на поступки і поливають за 15 хвилин до стартового свистка", - передає слова агрономів стадіону matchday

Нагадаємо, розіграш Кубка України з футболу завершиться в середу, 9 травня, фіналом за участю київського "Динамо" та донецького "Шахтаря". Матч розпочнеться на "Дніпро-Арені" в Дніпрі о 20.30. Загалом за 26 розіграшів Кубка країни "Динамо" брало участь у 15-ти фінальних поєдинках, здобувши в них 11 перемог, "Шахтар" виграв 11 фіналів з 17. На думку букмекерів, перевагу в цьому протистоянні мають "гірники". 

Читайте також: Букмекери назвали фаворита кубкового фіналу "Динамо" - "Шахтар"

Стадіон "Дніпро-Арена" відкриють для вболівальників за три години до початку матчу, щоб уникнути черг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-