Студентська збірна України з футзалу виступить на чемпіонаті світу в Алмати

Студентська збірна України з футзалу виступить на чемпіонаті світу в Алмати

Укрінформ
Збірна України візьме участь у студентському чемпіонаті світу з футзалу, який пройде 19-26 серпня 2018 року в Алмати (Казахстан).

Про це повідомив головний тренер національної збірної з футзалу Олександр Косенко в інтерв’ю офіційному сайту Асоціації футзалу України.  

"Збірна України зіграє на студентському чемпіонаті світу, і зараз я працюю над переліком кандидатів, які зможуть взяти в ньому участь. За віком можуть виступати гравці до 28-ми років, але ми розраховуватимемо на більш молодих виконавців. Треба буде перевірити в дії найближчий резерв збірної.

Спеціальна підготовка? Розмова з президентами клубів на цю тему була. Є попередня домовленість, що потрібних гравців перед чемпіонатом світу на короткостроковий збір відпустять. На скільки днів - точно стане відомо влітку, але те, що такий збір буде, це вже однозначно", - сказав Косенко.

Читайте також: Україна претендує на право проведення футзального Євро (U-19) у 2019 році

Зазначимо, що чемпіонат світу з футзалу серед студентів проводиться з 1984 року з інтервалом у два роки. Із 1994 року українські студенти тричі ставали чемпіонами світу (1998, 2004, 2012), у 2008 році були другими, а у 1996, 2002, 2006 роках посіли третє місце. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-